(Inclusief BTW)

logo.png


REDITEC s.r.o.,

Budatínska 3230/16,

851 04, Bratislava - mestská časť Petržalka

Slowakije

ID: 53631684, VAT ID: SK2121449011

De economische activiteit vindtonline in heel de volledige wereld plaats. Dankaan de buitengewone verhoudingen metverkopers, wordt klantenorden behandeld zonderonnodige vertragingen in de kortste mogelijkevertraging. Het hoofdkwartier van Injecteur wordtgevestigd op het centrum van Europa in dedirecte nabijheid van wereldberoemde fabrikanten. Dit verzekert een snelle reactie op debehoeften van de klanten in de Tsjechische Republiek, de EU en ook rond de wereld.Onze aanbieding van producten omvat zowel nieuwe als gerenoveerde brandstofinjectors.

De waaier van goederen groeit constant. Wij verdelen momenteel brandstofinjectors van BOSCH, VDO Siemens, DENSO, Delphi en Lucas. De overgrote meerderheid van onze brandstofinjectors wordt vervaardigd of of direct in de Tsjechische Republiek of in landen van het Middeneuropese industriegebied gerenoveerd.


Export en transport

Alle orden want de uitvoer zorgvuldig wordt verwerkt. Daarom worden de de uitvoerdocumenten altijd voorbereid in de taal van de orde. Natuurlijk, is er de verzekering van de verzending in het geval van verlies of schade.

Klanttevredenheid

“Wegens de globale levering, hebben wij vervoerskostennen tot een minimum verminderd. Wij laden niet de klanten binnen ons geboorteland noch om het even welke de EU-landen en wij plaatsen minimumlastenbedragen voor het globale verschepen. De verkoop aan beroeps over de EU is onderworpen aan omgekeerde last betekenen, die dat nadat de automatische de EU-de BTW bevestiging via gegevensbestand WEDIJVERT, wij de uitvoerorden om zonder de BTW toelaten worden betaald”

Is zeer belangrijk voor ons.Voor al onze brandstofinjectors verstrekken wijeen waarborg die niet door het aantal gereistekilometers wordt beperkt. De Injecteur waarborgtook veilige levering van goederen. Als hetdragerbedrijf verliest of het pakket beschadigt, zalhet product worden terugbetaald, volledigkosteloos.


Global Contacts  +420-797 819 914

Speak to Sales