logo.png


INJECTEC EUROPE s.r.o.

Rybná 716/24, Staré Město, 110 00 Praha 1

Tsjechische Republiek (dit is geen retouradres)

ID: 21500967

IBAN: CZ73 0100 0001 3127 2949 0277 CZK

SWIFT/BIC:  KOMBCZPP

IBAN: CZ32 0100 0001 3127 2960 0237 EUR

SWIFT/BIC:  KOMBCZPP


De verstuivers leverancier

De economische activiteit vindtonline in heel de volledige wereld plaats. Dankaan de buitengewone verhoudingen metverkopers, wordt klantenorden behandeld zonderonnodige vertragingen in de kortste mogelijkevertraging. Het hoofdkwartier van Verstuiver wordtgevestigd op het centrum van Europa in dedirecte nabijheid van wereldberoemde fabrikanten. Dit verzekert een snelle reactie op debehoeften van de klanten in de Tsjechische Republiek, de EU en ook rond de wereld. Onze aanbieding van producten omvat zowel nieuwe als gerenoveerde brandstofinjectors.


De waaier van goederen groeit constant. Wij verdelen momenteel brandstofinjectors van BOSCH, VDO Siemens, DENSO, Delphi en Caterpillar. De overgrote meerderheid van onze brandstofinjectors wordt vervaardigd of of direct in de Tsjechische Republiek of in landen van het Middeneuropese industriegebied.

Export en transport

Alle orden want de uitvoer zorgvuldig wordt verwerkt. Daarom worden de de uitvoerdocumenten altijd voorbereid in de taal van de orde. Natuurlijk, is er de verzekering van de verzending in het geval van verlies of schade.

Klanttevredenheid

“Wegens de globale levering, hebben wij vervoerskostennen tot een minimum verminderd. Wij laden niet de klanten binnen ons geboorteland noch om het even welke de EU-landen en wij plaatsen minimumlastenbedragen voor het globale verschepen. De verkoop aan beroeps over de EU is onderworpen aan omgekeerde last betekenen, die dat nadat de automatische de EU-de BTW bevestiging via gegevensbestand WEDIJVERT, wij de uitvoerorden om zonder de BTW toelaten worden betaald”

Is zeer belangrijk voor ons. Voor al onze brandstofinjectors verstrekken wijeen waarborg die niet door het aantal gereistekilometers wordt beperkt. De Injecteur waarborgtook veilige levering van goederen. Als hetdragerbedrijf verliest of het pakket beschadigt, zalhet product worden terugbetaald, volledigkosteloos.


Global Contacts  +420 603 161 853

Als uw vraag betrekking heeft op goederen die nog niet zijn afgeleverd, neem dan contact met ons op via het formulier in het besteldetail.