Retouradres

INJECTEC

Martin-Wehnertplatz 5,

02763 Zittau

Duitsland

Levering van bestellingen

De zending inpakken

De portoprijs is een vast tarief van 10 EUR incl. BTW rekenen wij geen verpakkingskosten of andere administratiekosten. Bij het aanmaken van twee verschillende bestellingen worden de verzendkosten voor beide bestellingen apart in rekening gebracht.

De verpakking is voldoende groot en uw injecties zijn goed beschermd.

Verzending naar Nederland: De levering van de goederen duurt meestal 3-4 werkdagen. Alle zendingen zijn verzekerd. Als de zending zoekraakt door de koerier, ontvangt u van ons een nieuwe zending volgens de bestelling in de vervangende leveringstermijn, zonder enige bijbetaling. Beschadigde zendingen dienen bij aflevering aan de koerier te worden gemeld.

Retourneren binnen 14 dagen: Als je je bestelling wilt annuleren, vul dan het herroepingsformulier in en stuur de goederen naar ons adres. De wettelijke termijn van 14 dagen is door ons verlengd tot 21 dagen vanaf de datum van bestelling zodat elke klant de goederen kan terugsturen die hij om welke reden dan ook niet nodig heeft.

Houd er rekening mee dat de injecties gemarkeerd zijn.

Klacht: Stuur de goederen in geval van een klacht naar een van de onderstaande adressen. Klachten worden binnen 30 dagen opgelost door terugbetaling of omruiling.

Geretourneerde goederen

Als u uw bestelling wilt annuleren, vul dan dit formulier in en stuur het naar ons adres.

Gebruik alleen RETURN MANAGER voor maximale acceleratie bij retourneren van goederen

Bij gebruik van de RETURN MANAGER is het niet nodig om onderstaand formulier mee te sturen met de goederen. Markeer het pakket zichtbaar met het ordernummer.

Annuleringsformulier bestelling: voorbeeld

- Hierbij annuleren wij de bestelling voor de aankoop van de volgende goederen (*) van deze diensten

- Besteld / Bezorgd

- Naam van de klant

- Klant adres

- Handtekening van de klant (alleen geldig voor papieren formulier)

- Datum